Nya ägardirektiv till Karolinska universitetssjukhuset

Bild: Medicinsk bild, Karolinska universitetssjukhusetI går antog landstingsfullmäktige nya ägardirektiv till Karolinska universitetssjukhuset. Ägardirektiven är  ett dokument som reglerar de landstingsägda verksamheternas uppdrag. I klartext betyder förändringen att Karolinska sjukhuset får i uppdrag att ansvara för Nya Karolinska sjukhuset i Solna. Hittills har det nya sjukhuset haft en egen förvaltning, men från och med årsskiftet blir det en ny ordning.

Det betyder att projektet går in i en ny spännande fas där många bitar måste falla på plats, kring verksametsinnehåll. 2016 beräknas det nya sjukhuset stå färdigt. Läs mer här.

One Comment, RSS

  1. Thomas Jarnehed 9 december, 2011 @ 10:32

    Jag har så länge jag minns röstat på Folkpartiet. Jag kan försäkra dig om att det är slut på det nu. Anledningen till mitt beslut hittar du på Merit Wagners hemsida – http://meritwager.wordpress.com/

    Jag kan också försäkra dig om att jag inte är ensam om att ta det beslutet. Här sitter jag som pensionär och får med möda pengarna att räcka till varje månad och du tillsammans med andra gelikar tar dig friheten att hämningslöst använda mina skattepengar till att stödja olaglig verksamhet. Fy fan!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*