maj 05, 2024

Årets värsta tid ligger bakom oss. Otäckt mörka november är slut och december inleds med milt solljus, snö och kyla. Det passar mig utmärkt.

Idag sparkar vi igång en intensiv vecka. Idag ska jag bland annat ha möte med Stiftelsen Vintersols styrelse, imorgon är det landstingsfullmäktige, onsdag landstingsrådsberedning och mycket annat och så rullar veckan på. Dessutom är det mycket skoj pågång även privat, med dansavslutning för barnen, disco i skolan som också ska hinnas med. Intensivt och roligt, precis som jag vill ha det.

För att orka med högt tempo måste man förstås ta det lite soft och bara njuta ibland. Det gjorde jag igår, när vi firade första advent. Det hela inleddes för familjens del med SVTs julkalender – Mysteriet på Greveholm, den verkar jättebra! Sedan grötfrukost med grannarna i Kollektivhuset. Tingeling och vingarnas hemlighet, blev helgens kulturhappening och sedan ett besök i Gamla stan och den fina julmarknaden där. Vi tittade också in i Bullkyrkan där en maffig julkrubba finns. Där fick vi dessutom njuta av skön körsång. Så ska första advent vara. Såklart tände vi ljuset också.

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821