maj 05, 2024

Vi ge oss inte. Vi ska göra vår bästa valrlrelse. I lördags sparkade vi igång valåret med en heldag för Folkpartiet i Stockholm.

Jag är valledare för Folkpartiet i hela Stockholms län och tillsammans med min valledarkollega i Stockholms stad Richard Bengtsson höll vi i delar av programmet. Men först talade integrationsminster Erik Ullenhag, som chså är ordförande i vårt länsförbund, om de stora samhällsutmaningarna som vi ska möta och som gör valen i år så viktiga. Skolan, integrationen, jämställdheten är några av de frågor som kräver liberala lösningar.

I Stockholms län ser vi behov av samhällsförändringar för att vårt län ska fungera väl och även i framtiden vara en plats för ett gott liv. Att låta staden växa med bostäder i en bra omgivning och kollektivtrafik som möter våra behov, är ett sådant område. En region för kunskap med skolor som ger kunskap, är en annan central fråga. Vi behöver också säkerställa bra omsorg och vård för människor genom hela livet.
Detta var några av ämnena för dagen.

Jag och Richard Bengtsson hälsade gästerna välkomna till festen.
Jag och Richard Bengtsson hälsade gästerna välkomna till festen.

På kvällen åkte paljetterna på för vi hade mycket att fira – 130 år av liberala segrar! Cirka 400 glada människor ville vara ned och fira våra historiska framgångar och ge oss kraft ich energi under det stora valåret 2014. Liberala Ungdomsförbundet kan man alltid lita på. Självklart var d på plats och samlade in pengar till Liberala Flyktingfonden.

 

20140126-215202.jpg

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821