september 09, 2023
Liberalerna

Förändringar

Efter valet känns det som en ny tid börjat. Jag har lämnat Stadshuset, nu när valet är över finns inte så mycket för den som jobbar med valstrategiska frågor att göra. Jag har gått vidare till en ”vanlig” tjänstemannatjänst inom Stockholms stad. Det är ett annat liv och andra perspektiv. Jag har ju varit i tjänstemannarollen förr och det är skönt att byta tankebanor ibland samtidigt som jag lär mig otroligt mycket nytt på kort tid och lär dessutom känna många nya kollegor. Det är fantastisk roligt och samtidigt lite utmattande.

Men det betyder förstsås inte alls att jag lämnar politiken. Jag fortsätter med samma engagemang i landstinget. Nu kan jag också konstatera att jag är invald i landstingsfullmäktie för en ny mandatperiod. Jag är tacksam för det förtrode som väljarna givit mig. Jag har ambitionen att tillvarata det stöd jag fått av väljarna och jobba med bland annat frågor om barns och kvinnors hälsa, jämlik vård och tillgänglighetsfrågor inom både vård och kollektivtrafik.

Privatlivet rörs om lite extra just nu eftersom vi inom kort ska packa våra saker och lämna Spånga för Södermalm. Vi har trivts bra och verkligen kommit att känna oss som Spångabor men eftersom vi tillbringar så mycket av vår lediga tid som möjligt i vårt fritidshus blir det för tungt att bo i villa också i Stockholm. Nu ska vi leva enkelt lägenhetsliv med Söders hela utbud av kultur och annat runt knuten. Det blir toppen, när vi väl är på plats.

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1823