maj 05, 2024
Liberalerna

Först partistyrelse, sedan helg

Idag har jag varit på partistyrelsemöte med Liberalerna. Vi diskuterade många aktuella frågor, bland annat är det snart dags för budgetmotion i riksdagen och det ger oss tillfälle att formulera politiken för att möta de stora frågorna om hur vi ska kunna bidra till att fler får jobb och egen försörjning – så oerhört viktigt för självständigheten och friheten i livet. Vår ekonomisk-politiska talesperson Mats Persson gjorde en intressant föredragning och ledde diskussionen. Integrationen hänger i högsta grad på att arbetsmarknaden och skolan fungerar. Men innan allt detta hann jag och maken med en morgonfika på Söder.

Imorgon åker jag till Tensta och Tensta marknad för att möta invånarna tillsammans med mina liberala vänner i området. Jag hoppas på givande samtal. På söndag är det dags gör 1,6 miljonerklubbens hälsodagen vid Sjöhistoriska. Den vill jag inte missa.

Men nu tar jag helg och fredagsmys med barnen.

När jag var i riksdsgen på partistyrelsemötet idag stannade jag upp vid denhär bilden på Kerstin Hesselgren, Sveriges första invalda kvinna i parlamentet. Jag inspireras av den tidens liberala kvinnor som gick före.

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821