mars 03, 2024

Eva Flyborg är riksdagsledamot för Folkpartiet. Jag känner henne inte så väl och jag hade ingen aning om vilken talang hon bär på. Nu har hon utmanat sig själv och förverkligat en dröm. Hon har spelat in sin egen musik. Jag är imponerad! Tänka att både vilja, kunna och våga.

Läs mer om Eva på hennes blogg. Aftonbladet uppmärksammar Evas musikerdebut här.

Mitt nya kryddland

Det är inspirerande när någon förverkligar en dröm. Jag sneglar nu lite på kartongen där min egen dröm finns lagrad. Den är full med silverplåt, silvertråd, tänger, sågblad och annat som kan komma till användning när man gör sina egna smycken. Kanske ska jag öppna den snart. Men först ska jag ägna mig åt min andra dröm – den som inte går att stoppa ner i en låda. Det är min trädgårdsdröm – på god väg att förvandlas till min drömträdgård!

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1823