september 09, 2023
Liberalerna

Folkpartiets nya digitala mötesplats

Nu startar Stockholmsbloggen som blir mitt partis nya mötesplats. Där kommer stockholmarna att kunna hitta information om Folkpartiets politik och idéer. Där kan man också möta våra ledande företrädare och föra dialog med oss.

För oss är detta ett sätta att öka vår närvaro på nätet och möta upp det intresse som finns bland stockholmarna att diskutera aktuella och relevanta frågor. Vi vill helt enkelt vara tillgängliga och möta många människor därför att vi tycker att det utvecklar såväl oss själva som vår politik och i förlängningen demokratin. Personligen tycker jag det är väldigt roligt att vi förnyar vårt sätt att möta väljare och öppnar en ny möjlighet på det är sättet.

Förutom den nya bloggen har vi också skapat en ny gemensam Facebooksida för folkpartiet i hela länet. För att stärka vår organisation i sociala medier har vi gjort en superrekrytering i LG Wallmark som ny redaktör. Han har en gedigen erfarenhet från TeliaSoneras-koncernens globala digitala affärsstöd i sociala medier. Det uppstår onekligen ett intressant möte när erfarenheter från näringslivet förs in i den politiska organisationen. LG säger så här om den saken:

– Att få använda min digitala erfarenhet från näringslivet i en värderingsbaserad organisation blir en ny och härlig utmaning. Folkpartiet har förstått att en kvalitativ digital närvaro kommer att öka delaktigheten med stockholmarna, förtroendet och öppenheten Folkpartiet är på helt rätt spår som nu satsar digitalt inför dubbelvalåret på dels en Stockholmsblogg som förenklar tillgång till kunskap för väljare. Dels säkrar en kvalitativ närvaro i sociala medier som stöttar partiet och dess budskap.

 

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1823