juli 07, 2024

Ikväll vill jag tillönska er alla en synnerligen god fortsättning på julen. För min del är det jul med barnen i centrum – de egna och de nära. Vi har skapat julen tillsamman med flera mysiga pysselstunder.

Dagarna före jul har vi flängt runt och justressat men också passat på att besöka Gamla stans julmarknad. Vi försöker kämpa oss till lite julstämning trots brist på snö. Då tar vi litteraturen till hjälp. Petter och Lottas jul, är nog barnens favorit och jag gillar den också för de fina illustrationerna. Men min personliga favorit är Viktor Rydbergs Tomten. Jag har hittat båda böckerna för några kronor på Erikshjälpen. Ett butikstips för också för alla som hitta fint julpynt med retrokänsla eller kanske lämna vidare sådant man inte ånger behöver.

20131223-230423.jpg

Jag stödjer regelbundet olika insamlingar och såhär års brukar jag ge en gåva till något som känns angeläget. I år ska jag ge pengar till Liberala ungdomsförbundets insamling till Liberala flyktingfonden pg 35 33 88-2. Pengarna går till gömda flyktingar och jag bidrar gärna till att göra deras vardag lite mindre pressad. Särskilt devgömda barnens utsatthet känns s ledsam.

Viktor Rydbergs Tomten igen:

20131223-225241.jpg

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821