maj 05, 2024

Det nya året är här. Ett nytt fönster öppnas för nya möjligheter. Jag hoppas det blir händelserikt.
För min egen del innebär det att jag nu tar över ordförandeskapet i Hälso- och sjukvårdsnämnden i landstinget efter Filippa Reinfeldt (M).
Det finns många frågor att ta tag i för att utveckla hälso- och sjukvården. Som en röd tråd genom mitt engagemang finns ambitionen att stärka hälsan hos invånarna. ”Hälsolyft” blir ett viktigt tema inte bara under året utan för hela mandatperioden.
På det privata planet har jag avgivit ett löfte till mig själv och barnen som handlar om tid. Förra året försvann så snabbt i ett virrvarr av valrörelser, alliansförhandlingar och annat. I år ska barnen få mycket mer sv min tid. Små och stora aktiviteter finns redan inbokade, men viktigast av allt – mer tid hemma tillsammans.
Jag önskar dig ett riktigt fint 2015!

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821