juli 07, 2024

Sommaren är härlig. Och jag är ledig och njuter verkligen av att turista i Sverige. Vi har hyrt bil och åkt både norr och söder ut. Sol och regn. Skog och hav. Natur och kultur. Precis allt jag önskat mig.

Men jag inte helt och hållet ledig, för det händer lite av varje som jag behöver ta tag i. Ett beslut som måste fattas, en fråga som behöver besvaras och så behöver jag hålla mig uppdaterad om läget i vården. Jag var orolig för att coronapandemin skulle göra det svårt att alls vara borta, och visst är det en hel del att göra och ha koll på. Men jag är van vid att ha jobbet med mig och det funkar.

Men mest försöker jag njuta av sommaren och vara nära mina närmsta och umgås med lite distans med andra.

Jag önskar er en fortsatt härlig sommar! Fortsätt hålla avstånd och var rädda om er.

Rena naturupplevelsen
Hängmattan!
Promenad i Store Mosse nationalpark
Grillkväll i Småland
Solnedgång i Skåne
Konstutställning på Tjörn
Strosar i Stockholm
Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821