maj 05, 2024
Blandat

Jag bjuder på lite sommarminnen

Svärsliljan som växer vid en damm i min trädgård

När jag inte ägnar mig åt politik tillbringar jag helst min tid i min trädgård. Den finns vid fritidshuset i södra Dalarna. Som en sorts dagbok över mitt trädgårdsliv startade jag en blogg för en tid sedan. Den har mest varit tänkt för min egen skull och för att mina närmaste ska kunna följa med i vad som händer i mitt sommarparadis. Men visst är du också välkommen att titta till min täppa.

Här har du länken till bloggen I min täppa.

Vår tomt är rätt stor och för många år sedan ägdes den av en riktigt trädgårdsentusiast som verkligen ansträngt sig för att skapa en trädgård med mångfald. Sedan dessa har en annan ägare låtit trädgården slumra i lugn och ro. För två år sedan blev den min familjs och sedan dess försöker vi dels väcka det vackra till liv, dels tukta det somväxer lite för frodigt. För oss är trädgården bara glädje och avkoppling. Det för med sig att den bitvis tillåts vara lite vildvuxen.

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821