juni 06, 2024
Liberalerna Sjukvård & hälsa

Jag kandiderar för en ny period i landstinget

Vid det här laget kan jag bocka av flera viktiga politiska initiativ som satsning på sjuksköterskelöner, lyft för sjukhusmaten, viktiga satsningar på kulturområdet med mera. Men ännu återstår mycket. Jag kandiderar för ännu en period i landstinget.

I dagarna sätter folkpartiets interna provval igång. Det är ett led i vårt arbete att fastsälla hur listorna ska se ut i nästa års val Jag hoppas förstås på många röster. Här kan den som vill läsa mer om mina hjärtefrågor.

Ambulans
Sjukvård som både ger patienten vård i tid och tid i vården
Mat.
Bättre sjukhusmat som gör patienterna friska och ökar trivseln.
Pålitlig kollektivtrafik som funkar i vardagen för oss i den växande storstadsregionen.
Pålitlig kollektivtrafik som funkar i vardagen för oss i den växande storstadsregionen.
Ett starkt och fritt kulturliv, tillgängligt för alla.
Ett starkt och fritt kulturliv, tillgängligt för alla.
affisch.jpg
Inte bara patient. Också människa! Här kan du läsa mer om några frågor som jag tycker är särskilt angelägna.

Om du vill se bilden i större format kan du klicka här: Inte bara patient

Jag har varit landstingsråd och heltidspolitiker under de senaste tre åren. Det är det mest meningsfulla uppdrag jag kan tänka mig. Landstinget ansvarar för viktiga områden som berör människor i vardagen.

Tidigare har jag arbetat som bland annat kulturchef i Uppsala kommun, inom SACO-förbundet Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter, som politisk sekreterare i stadshuset och på socialdepartementet. Men nu är det landstinget som gäller. Läs mer om mig här.

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821