april 04, 2024
Sjukvård & hälsa

Minnet av Drottninggatan

Två år har gått sedan den fruktansvärda terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm. Idag minns vi offren. Jag tänker också på alla stockholmare som visade vad generositet och gemenskap betyder.

Jag var personligen rejält omskakad den här dagen för två år sedan eftersom min dotter var på skolbio på Skandiabiografen på Drottninggatan precis när terrorattacken genomfördes. Men hon och klasskompisarna fick bästa hjälp hos Cityakuten där de tog skydd.

Det var en stor lättnad för mig när hon på kvällen äntligen kunde komma hem välbehållen. Så var det inte för alla föräldrar. Idag tänker jag på alla som miste någon nära den där dagen.❤️

 

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821