juli 07, 2024

Igår samlades vi som jobbar på Liberalernas kansli för att gå igenom höstens verksamhet. Spännande diskussioner, konkreta lösningar och mycket inspiration präglade dagen. Vi diskuterade både initiativ för att stärka patientens ställning i vården och för att ge mer utrymme för innovationer. Digitalisering, valfrihet, kvalitet och vårdens arbetsmiljö är högt på agendan.

Jag är så stolt och tacksam över mina medarbetare – mitt dreamteam. De representerar så mycket kompetens och handlingskraft. De gör att allt blir möjligt och att jag och min landstingsrådskollega Daniel Forslund och de övriga politikerna i Liberala gruppen kan driva fram viktiga reformer.

Dreamteam Jag, Patrik Lind, Jesper Svensson, Ninos Maraha, Rasmus Jonlund, Lovisa Gabrielsson Gradén, Sofia Könberg Daniel Forslund (saknas på bilden gör Karin Elinder (föräldraraledig) Joar Forssell (som snart slutar för att vara LUF-ordförande på heltid), Mårten Wallenström och Jessica Ericsson.
Dreamteam: Jag, Patrik Lind, Jesper Svensson, Ninos Maraha, Rasmus Jonlund, Lovisa Gabrielsson Gradén, Sofia Könberg, Daniel Forslund. Saknas på bilden gör Karin Elinder (föräldraraledig) Joar Forssell (som snart slutar för att vara LUF-ordförande på heltid), Mårten Wallenström och Jessica Ericsson.
Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821