juli 07, 2024

Nyårsdagar är hoppfulla tycker jag. Jag sitter nu med en kaffekopp framför mig och funderar på vad jag vill med mitt 2010. Viktigast är förstås familjen och framförallt att barnen har det bra och får många fina upplevelser, inte minst i naturen.

I politiken blir det ett spännande åre. Jag har stora förhoppningar om att valet i september ska resultera i fortsatt förtroende för Alliansen, där folkpartiet har ett starkt inflytande, på såväl kommunal, landsings som nationell nivå. 

Jag själv hoppas få förtroendet att fortsätta i Stockholms läns landsting. Jag vill ägna året åt att bredda mitt engagemang och mina kunskaper. Fram till nu har jag lagt väldigt mycket tid och kraft på färdtjänstfrågorna och nu känner jag att jag börjar kunna en hel del om färdtjänsten och att jag dessutom kunnat driva igenom flera viktiga förändringar. Jag har också börjat jobba en hel del med vårdfrågorna, inte minst genom att jag varit med och skrivit utkast till en vårdpolitisk plattform för FP i Stockholms läns landsting. Att fördjupa mig ännu mer i vårdens utveckling och utmaningar blir en rolig och viktig uppgift för mig.  Barns- och kvinnors hälsa känns särskilt prioriterat för mig. Läs mer här om hur jag tänker inför min kandidatur.

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821