maj 05, 2024
Skärgårdsbåt
Kollektivtrafik

Skärgårdstrafiken i framtiden

Folkpartiet kräver garantier för att den pågående upphandlingen om sjötrafiken i skärgården inte leder till de kraftiga försämringar av trafiken för fastboende, näringsidkare, fritidsboende och besökare som vi befarar. Jag berättade om detta i ett tidigare blogginlägg

Nu har media även media börjat rapportera att det finns olika uppfattningar om upphandlingen mellan allianspartier i landstinget. Bland annat uppmärksammade SVTs ABC frågan i ett inslag under onsdagskvällen där Stella Fare, FP i trafiknämnden, uttalar sig.

Folkpartiet har helt kort sammanfattat våra synpunkter på sjötrafikupphandlingen på FPs hemsida. Under förskommaren kommer vi då och då att finnas på plats på olika kajer och bryggor för att berätta om vår politik för en fungerande sjötrafik.

Den drygt hundraåriga skönheten Storskär ligger vi kajen i stan och väntar på att få göra ännu en av sina många turer ut i Stockholms vackra skärgård. En klassisk Stockholmscen som vi ska vara rädda om.
Den drygt hundraåriga skönheten Storskär ligger vi Strömkajen och väntar på att få göra ännu en av sina middagsturer ut i Stockholms vackra skärgård. En klassisk Stockholmsscen som vi ska vara rädda om.

IMG_2490[1]

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821