september 09, 2023
Liberalerna

Tack för förtroendet!

I helgen valdes jag för andra året till ordförande i Stockholmsliberalernas länsförbund. Jag tackar för förtroendet! Jag är både glad, ivrig och ödmjuk inför uppdraget att leda liberalernas förnyelsearbete i Stockholms län.

Vid min sida i presidiet har jag de fantastiska kvinnorna Lotta Edholm, oppositionsborgarråd i Stockholm och Karin Karlsbro, kommunalpolitiker i Norrtälje och mycket kunnig och ”tung” miljöpolitiskt debattör. Richard Bengtsson, fullmäktigeledamot i Stockholm, har jag länge samarbetat väl med och han axlar den tunga rollen som ordförande i vårt arbetsutskott/förbundsledning. Anders Bergman är vår förbundskassör. Tillsammans med övriga styrelsen tycker jag att jag fått ett riktigt dreamteam att jobba tillsammans med. Lyckliga jag!

Vi kommer att lägga stor kraft på att utveckla vårt politiska program och möta väljarnas frågor med relevanta, liberala svar i kommande valrörelse, senast 2018. Vi ska också fortsätta skapa nya arbetsformer och intressanta medlemsaktiviteter och vägar för kommunikation och dialog med väljarna. Och – inte minst – vi ska bli fler! Som medlem i Liberalerna ska man känna sig välkommen, inspirerad och delaktig. Vi har under senare tid bjudit in till ett antal mycket välbesökta och intressanta seminarier där vi diskuterat både ideologi och högaktuella, brännande ämnen som extremismens utredning i våra förorter och hur de påverkar jämställdheten. Sådant vill jag se ännu mer av! Välkommen att bli medlem du också!

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1823