oktober 10, 2021
Blandat

Trött på röran – min egen adventskalender startar nu

Efter en trevlig lunch på BAR på Blasieholmen och ett möte sitter jag nu hemma och jobbar. Det är lugnt och skönt och jag får mycket gjort – framförallt läst. Jag gillar att dricka te, tända ljus och lyssna på lite skön musik (just nu Malena Ernmans nya julskiva) när jag jobbar. 

Ändå är jag inte riktigt nöjd för så fort jag lyfter blicken får jag syn på de irriterande flyttkartongerna som forfarande står utspridda i hemmet. Jag måste verkligen försök orka ta tag i detta. Kanske en kartong om dagen, kan vara ett lämpligt mål. Då är det kartongfritt lagom till julafton. Det kan ju ses som en advenstkalender i storformat. Jo, lite roligare känns det faktiskt redan…

Jag är i alla fall glad för vår nya coola lampa som lyser så fint. I fonden anas flyttkartonger…

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1735