september 09, 2023

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/annastar/public_html/wp-content/themes/wisdom-pro/inc/cv-custom-hooks.php on line 230
Sjukvård & hälsa

Vaccinbesök i Södertälje


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/annastar/public_html/wp-content/themes/wisdom-pro/template-parts/content-single-gallery.php on line 19


Liberalen Metin Hawsho och visades runt och fick ställa frågor på vaccinmottagningen i Södertälje centrum.

Att alla regionens vaccinstationer fungerar är av yttersta vikt nu när det snart är dags för den breda allmänheten att vaccinera sig. I dag var jag på plats på mottagningen i Södertälje för att se hur det hittills går med vaccinationerna där. 

Jag fick också möjlighet att träffa min liberala partikompis Metin Hawsho och hans politiske sekreterare Victor Zetterman som arbetar här i Södertälje.

Jag imponerades av hur snabbt medarbetarna här i Södertälje har jobbat fram lösningar på hur det ska fungera i praktiken och hur strukturerat det har gjorts här på plats i de gamla banklokalerna. 

I Södertälje ligger vaccinationsgraden något lägre än bland snittet i regionen hos befolkningen, omkring 15 000 människor är nu vaccinerade här.

Därför vill jag uppmana alla att det är extra viktigt att se till att boka en tid för vaccination så snart som de öppnar för fler tider.

Bara på så sätt kan smittspridningen brytas och vi kan återgå till ett liv utan större restriktioner. Ett liv i frihet och med hälsa. 

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1823