juli 07, 2024
Blandat

Vad är det med folk?

Jag medger gärna att jag är en tråkig och lite ilsken moraltant när det kommer till vår gemensamma stadsmiljö. Så nu bjuder jag på ett indignerat inlägg. På somrarna är en del tydligen kapabel att ordna en picknick och bära med sig mat, men inte att ta med sig och slänga bort skräpet efter sig. Andra kan tydligen köpa och äta glass men inte slänga förpackningen i papperskorgen.

Anledningen till kvällens ilska är män som kissar på gator och torg. Inte helt olikt våra fyrbenta vänners beteende. Vad är det med män(niskor?). När jag nyligen var i London hittade jag den här skylten. Den är ju tydlig och har säkert inte kommiut upp utan anledningen. Men ska den verkligen behövas? Intressant att den som inte kan hålla sig kan få böta 500 pund, mer än 5000 kronor.

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821