september 09, 2021
Arbetsliv Val 2014

Valkampanj med viktiga budskap

Nu stiger valtemperaturen. Och intresset för valets viktiga frågor ökar hos allmänheten. För oss som kandiderar är det förstås en väldigt spännande tid. De frågor som jag arbetat med länge och på flera områden kunnat genomföra viktiga förändringar ska nu synliggöras än mer.

Idag berättar jag och min partivän Jonas Andersson i Västra Götaland att vi vill fortsätta satsa på sjuksköterskornas löner. I Stockholm där jag sitter med i majoriteten har jag redan kunnat genomföra första steget i vad som måste bli en omfattande och långsiktig lönesatsning. Jonas Andersson, som är i opposition har lagt fram förslag i samma andra där, men inte fått gehör hos den styrande majoriteten. Läs gärna några av mina tidigare inlägg här, här och här om vikten av att höja sjuksköterskornas, barnmorskornas och biomedicinska analytikers löner. Jonas Andersson har tidigare skrivit om vikten av ökad lönespridning på sin blogg.

 

 

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1729