juni 06, 2024
Liberalerna

Välkommen till min nya blogg

Välkommen till min blogg i nytt format. Jag hoppas du ska trivas. Här kan du följa mitt arbete som hälso- och sjukvårdslandstingsråd och mitt engagemang i Liberalerna. En och annan glimt in i min mer privata sfär blir det också.

Bloggen har fått ett nytt utseende och samtidigt förändrar jag innehållet litegrann. Jag fokuserar från och med nu mer på mina inlägg och skalar bort annan information. Om du vill läsa om något särskilt ämne kan du enkelt söka i sidopanelen. Jag har ambitionen att uppdatera boggen så ofta som möjligt, helst varje dag men åtminstone flera gånger i veckan. Jag planerar att göra lite fler förändringar här under hösten. Bland annan ska jag utveckla arbetet med bilder, filmer och annat som jag hoppas blir intressant.

Vad vill du läsa om på bloggen? Skriv gärna en kommentar eller maila mig på anna.starbrink@liberalerna.se.

Vi ses!

 

Anna Starbrink
Anna Starbrink, Liberalerna. Hälso- och sjukvårdsregionråd i Stockholm.
https://annastarbrink.se
Skapade inlägg 1821